Kvasovke OENOFERM FREDDO F3 500 g – za sveža sadna vina, za fermentacijo pri nižji

34.99

Saccharomyces cerevisiae var. bayanus

Suhe selekcionirane kvasovke za vina prefinjenega sadnega vonja ter polnega in dolgega okusa, poudarjajo značilne sortne lastnosti, vznemirljive arome citrusov in zelenega jabolka. Primerne za sorte: rizling, sauvignon, chardonnay, sivi pinot, kerner, silvanec, traminec.Tudi za peneča vina in ponovno fermentacijo. Temperatura delovanja: že od 10 ˚C, priporočljiva: 13-17˚C, toleranca na alkohol do 15 vol.%.

Za enološko uporabo.

Doziranje: priporočljiva doza je 20 – 40 g/hl

Vsebina: 500 g

Za aktivacijo kvasovk priporočamo AKTIVATOR wynTube Prepara – specifično hranilo za rehidracijo kvasovk.

https://mihaela.si/enologija/

Kategorija: