O NAS


 

Podjetje Mihaela d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991. Svoje delovanje smo 29.2.1992 začeli z odprtjem trgovine na Kogu.

Z željo se približati širšemu krogu potrošnikov smo v letu 1995 odprli trgovino še v Centru Jurkovič v Ormožu in s tem počasi ukinili trgovino na Kogu. Od marca 2015 imamo poslovno enoto še v Ljutomeru.

Z vstopom  v EU smo tudi mi prestopili meje in pridobili nekatera zastopstva tujih firm za Slovenijo in Hrvaško. S tem se je prodajni program iz enološkega razširil tudi na druga področja živilske predelovalne industrije, saj nudimo encime in kvasovke tudi za pivo in sadje, embalažo za olje, ozimnico in druga živila...

V svoji trgovini ponujamo še kmetijsko mehanizacijo, velik izbor strojev in pripomočkov za vrtičkarje ter enološko svetovanje z analizo vina.  Z enološkimi sredstvi, kletarskim repromaterialom (steklenice, zamaški,…) in opremo oskrbujemo vinogradnike, večje kleti in  druge kmetijske prodajalne po Sloveniji, ter izvažamo.

Smo pooblaščeni prodajalec in serviser znamke Husqvarna in Mcculloch. Naročeno oz. kupljeno blago strankam tudi dostavimo.

 

MIHAELA D.O.O.
Hardek 34f, 2270 Ormož, Slovenija
Telefon: 02 740 01 55
mihaela@mihaela.si